Business cases

Kronborg eCup 2018 i samarbejde med Danske Bank & mange andre lokale erhversdrivende.

HeadonVentures afvikler og udvikler i samarbejde med Kronborg Cup & Danske Bank – “Kronborg Ecup 2018”

Vi har igennem hele april haft afviklet en turnering online i spillet FIFA 18 som en teaser til Sjællands største fodbold stævne Kronborg Cup. 11 Grupper spillede sig hver søndag igennem april sig frem til 1/16 dels finalerne som afvikles offline i den smukke balsal med plads til 400 publikummer hos Marienlyst Spa & Strand hotel i Helsingør den 3 juni 2018.

Igennem hele dagen vil der være kampe som bliver vist på storskærme og streamet live på twitch og til Helsingør Dagblad som vil sende dette via deres hjemmeside også, Vi har mange af de lokale erhvervsdrivende i Helsingør med til at løfte denne event og det har styrket netværket omkring esport i byen stærkt også.

HeadonVentures facilitere og står for Turnering/Playstations/Streams/Reklamefilm/Hjemmeside/afvikling online såvel som offline og mange andre opgaver.

Euronics open FIFA18 i Helsingør.


HeadonVentures ideudviklede og faciliterede FIFA 18 turnering under kulturnat Helsingør, 29 September 2017.

Turneringen blev sat op for at fejre FC Helsingørs debut i spillet og foregik hos Euronics, Helsingør i et samarbejde mellem butikken og FCH. Kampene blev spillet med FCH som hold og individuelt signerede PS4 udgaver af spillet blev solgt under turneringen. FCH og Euronics blev co brandet under eventen der trak tilskuere og spillere til butikken gennem hele kulturnatten. Aftenen blev filmet og videoklip sammensat til brug på FCH og Euronics sociale medier.