Bliv træner i esporten

Kunne du tænke dig at træne et esport hold? Du er sikkert god til et spil, men hvis du ønsker at lære hvordan du træner et hold, en klasse eller måske dit eget hold som In Game Leader, så er vores træneruddannelse sikkert noget for dig.

Træneren har en afgørende rolle med at forberede spillere og hold til at opfylde de mål som man nu engang har. Uanset om målene handler om at skabe resultater eller om man deltager i konkurrencer for sjov, så spiller træneren en stor rolle med at skabe de rammer hvor målene opfyldes.

Udviklingen i esporten foregår i et hæsblæsende tempo. Få spil bliver på esport scenen som eksempelvis counterstrike. En træners udvikling tager derimod tid. Faglig ballast er fundamentet men erfaring fra daglige trænings pas har stor betydning.

Derfor vælger vi at udvikle trænere med gode træner faglige færdigheder og sammenkæder dem ikke på uddannelsen med et specifikt spil. Kun sådan sikrer vi at en træner opbygger års værdifuld erfaring, da trænerens redskaber er uafhængige af levetiden på et enkelt spil.

Vores træner uddannelser fokuserer på dig som træner og ikke på et specifikt spil. Vi har samlet en instruktør stab med mange års erfaring fra esporten, samt fra fodboldens Superliga og talentudvikling.

Træner uddannelsen er delt op i 3 trin. Uddannelsen sigter på at give træneren værktøjer til at planlægge og udføre træning i forskellige miljøer. På kurserne skal vi ikke lære om spillet, men spillet om spillet.

B- træner uddannelsen der giver færdigheder til, at målrette træning af spillere i forskellige esport spil. Vi går i dybden omkring træner rollen, samt planlægning, udførelse og evaluering af træning

Talent træner uddannelsen der forbereder træneren til at træne spillere og hold på talent niveau. Her fokuserer vi ikke blot på træning af dygtige spillere, men om trænerens rolle omkring talent udvikling, udvikling af talentet til at træne, balancen mellem træningen og livet uden om esporten.

A-træner uddannelse for trænere der skal agere på absolut højeste niveau. Uddannelsen forventes klar i slutningen af 2018.

Klik her for at læse mere omkring de forskellige uddannelser: