Det er med glæde at vi kan annoncere at vi i Headonventures har ansat Christian Fischer på fuld tid. Vi oplever en ret eksplosiv vækst omkring esporten og interessen for at markedsføring i denne store og traditionelt svært tilgængelige målgruppe er støt stigende.

Opgaverne for Christian bliver derfor også mange. Trænerkurser, turneringer og events, videreudvikling af vores sportslige satsning Hydras eSport, samt ikke mindst arbejdet med at udvikle unge mennesker via værktøjet esport i Helsingør Esport Forening og A Game for Change.


Christian kommer fra en baggrund i medicinalindustrien med projektledelse i mellemstore til store internationale studier, en tur op i Superligaen som målmandstræner i FC Helsingør og som talentansvarlig for ungdoms keeperne. Han fortsætter arbejdet med målmændene hos Helsingør Talent & Elite.

FOTO: FCHELSINGØR

Jeg tror ikke jeg jokker nogen over tæerne ved at kalde esporten umoden og fragmenteret, hvilket tydeligt ses i turnerings afholdelse, trænerkurser og hvordan esporten bruges omkring læring.

Det giver så til gengæld en masse muligheder, så meget af min tid går med dialog med skoler, idrætsforeninger, kommunen, firmaer således at turneringer, events, foreningsliv giver mening og er kommercielt interessant som markedsføringsplatform. En af de absolut mest givende roller er mit arbejde med trænere og spillere som ansvarlig for uddannelse af trænere, samt træningskoncepter, blandt andet for Helsingør Esport Forening og A Game For Change. Her har vi fået et fantastisk mix af trænere med kompetitiv baggrund i esporten, en kompetent fodbold træner, samt Jimmy Verting som helt på fantastisk vis har knækket koden omkring fokuseret træning i fortnite.

Mit job her handler om at få kanaliseret de kompetencer ud i god træning og jeg syntes vi er kommet godt fra start. Tilstrømningen til Helsingør Esport Forening har været fantastisk og stort set alle hold er lukket på mindre end en måned siger Christian selv der ikke er i tvivl om at drømmejobbet er landet her i Headon Ventures.

Vi glæder os alle parter og ser frem med endnu mere fremadrettet arbejdes ånd og løfte esporten i fællesskab.
HeadonVentures IVS