Vær en del af fællesskabet. Kontakt os for en snak om hvordan vi kan arbejde sammen.

Danske Bank – Helsingør

Vores lokale bank har været blandt de første til at se potentialet i esporten. Ud over at være sponsor, arbejder vi sammen omkring udviklingen af esporten i Helsingør. Blandt andet afholdte vi Kronborg FIFA eCup 2018 og gentager succesen sammen i 2019.

Hydras Esport til Geeks Gone Wild hvor vi vandt Fortnite turneringen
Klik her for info

Sport Direct Helsingør

Carsten driver Sport Direct i Helsingør og er et stort forenings menneske. Derfor har vi fundet sammen omkring foreningsliv og esport i Helsingør. Sport Direct klæder vores Hydras spillere på og giver os netværket til at lykkes, blandt andet i samarbejde med Helsingør Esport Forening.

LoLwiz – The Best LOL Guide

League of Legends er anerkendt som det mest komplekse esport spil i verdenen. Derfor var det også med en hvis ærefrygt vi i 2018 besluttede at satse på 2 hold. At satsningen har været rigtig, fortæller kvalificeringen til CSD split 2019 om. Vores tætte samarbejde med LoLwiz giver en stor tro på 2019.

Helsingør Talent & Elite

Helsingør er blandt elite sports Kommunerne. Selv om esporten ikke er bredt anerkendt som sport i traditionel forstand, arbejder vi sammen omkring en fremtid med esport på skoleskemaet. Vi beskriver sammen talentet for at udvikle sig, om det så handler om elite eller det talent vi alle besidder ”at lære at lære”.

Klik her for info

Helsingør Esport Forening

Politisk velvilje samt stor interesse har skaber rammer i Fiolgade 17a i Helsingør for Helsingør Esport Forening. Hydras eSport og Headon Ventures hjælper foreningen med uddannelse af trænere, instruktører, samt skabe gode rammer for træning af esport interesserede i foreningen. Vi ser potentialet for et spændende samarbejde omkring udviklingen af esport i Helsingør.

Klik her for info

Vores hjerte sponsorer

Vores sponsorer gør det muligt for os at jagte vores drømme. Uden jer gik den bare ikke.

Blikkenslager C Service

Cafe Andre – Helsingør